Cart0Item(s)

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wierook Stokjes

   

Items 1 to 10 of 130 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13
 1. NAG CHAMPA AURA CLEANSING 15 GMS

  nag champa aura cleansing wierook kopen. nag champa aura cleansing wierook is speciaal voor het neutraliseren van je aura. Wierook wordt al sinds de oudheid gebruikt bij verschillende spirituele rituelen. Letterlijk betekent wierook dan ook ’gewijde rook’. Tegenwoordig wordt wierook ook gewoon in huis gebruikt voor de heerlijke geuren en de harmoniserende werking. Wierook bevat de elementen van de aarde: Aarde: de ingrediënten van wierook zijn afkomstig van de aarde. Water: wordt gebruikt bij de vervaardiging van wierook. Vuur: vuur zorgt voor de verspreiding van wierook. Ether: de ingrediënten van wierook concentreren de etherische werking van de aarde. Lucht: de heerlijke geuren van de wierook verspreiden zich via de lucht. Geuren hebben een werking op je lichaam en geest. Sommige geuren hebben zelfs een energetische werking. Musk wierook is bijvoorbeeld een actieve geur die je energie versterkt tijdens het studeren of werken. Patchouli is een heerlijke bloemengeur: perfect voor liefde aangelegenheden. Er verschillende geurencombinaties die zijn gebaseerd op een bepaalde gemoedstoestand, ritueel of beschermengel. Reltra assortiment wierook en wierook soorten zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en van uitstekende kwaliteit.
 2. TRES POTENCIAS (MARIA LIONZA,NEGRO FILIPE,CUACAIPURO) 20X

  TRES POTENCIAS (MARIA LIONZA,NEGRO FILIPE,CUACAIPURO) 20X
 3. CHANGO MACHO WIEROOK

  CHANGO MACHO WIEROOK
  € 1,00
 4. SATYA GOLDEN NAG MEDITATION 15 GMS

  golden nag champa meditation is van nag champa serie afkomstig. golden nag champa is speciaal voor meditatie bedoeld waarbij je innerlijk erust krijgt bij het aansteken .
 5. OHM WIEROOK SPIRITUEL POWER

  ohm wierook ohm wierook Deze wierook is met de hand gerold volgens de Masala methode, in het zuiden van India. Het is een een krachtige doordringende geur, een mix van allerlei soorten kruiden en bloemen. Steek het topje van het wierookstokje aan, blaas de vlam uit na ong.10 sec. Plaats het stokje eventueel in een wierookhouder of in een koperen vaasje (lota) gevuld met rijst (rauw) of zand. Eenmaal aangestoken niet onbeheerd achterlaten. Zorg wel altijd voor voldoende ventilatie in de ruimte."
 6. DURGA WIEROOK SPIRITUAL POWER

  durga wierook kopen Durga (ook wel Doerga of Durga; Sanskriet: ) is de grote hindoe-moedergodin (Devi). Haar naam betekent "zij die moeilijk benaderbaar is" of de "ontoegankelijke", ze is de belichaming van de woede van de goden
 7. HEALING / MEDITATION WIEROOK

  HEALING / MEDITATION WIEROOK
  € 1,50
 8. POWER / PARA TODO WIEROOK

  power wierook kopen
  € 1,50
 9. BRAHMA WIEROOK SPIRITUAL POWER

  brahma wierook kopen brahma is het god van kennis en hij is de man van saraswattie. dit geur is adembenemend lekker.

   

Items 1 to 10 of 130 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13