Cart0Item(s)

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wierook Cones

   

Items 1 to 10 of 24 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. HIMALAYA GREEN APPLE WIEROOK 20X

  Wierook wordt al sinds de oudheid gebruikt bij verschillende spirituele rituelen. Letterlijk betekent wierook dan ook ’gewijde rook’. Tegenwoordig wordt wierook ook gewoon in huis gebruikt voor de heerlijke geuren en de harmoniserende werking. Wierook bevat de elementen van de aarde: Aarde: de ingrediënten van wierook zijn afkomstig van de aarde. Water: wordt gebruikt bij de vervaardiging van wierook. Vuur: vuur zorgt voor de verspreiding van wierook. Ether: de ingrediënten van wierook concentreren de etherische werking van de aarde. Lucht: de heerlijke geuren van de wierook verspreiden zich via de lucht. Geuren hebben een werking op je lichaam en geest. Sommige geuren hebben zelfs een energetische werking. Musk wierook is bijvoorbeeld een actieve geur die je energie versterkt tijdens het studeren of werken. Patchouli is een heerlijke bloemengeur: perfect voor liefde aangelegenheden. Er verschillende geurencombinaties die zijn gebaseerd op een bepaalde gemoedstoestand, ritueel of beschermengel. Reltra assortiment wierook en wierook soorten zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en van uitstekende kwaliteit.
  € 1,50
 2. SALIE /SAGE WIEROOK CONES 10X

  Witte Salie cones kopen witte salie cones, witte Salie groeit in de vrije natuur in Californië en is met de hand geoogst. Het is onbehandeld en wordt alleen gedroogd. Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden. De Amerikaanse indianen in Centraal Amerika bedekken de vloer van hun zweethutten ermee. . Witte Salie maakt de boze geesten ziek, zeggen ze. Ze worden ermee verdreven, als het gebrand wordt. Zo niet bij de goede geesten; die gaan niet weg door de rook. Goede geesten houden juist van salie.
 3. KOOL 40MM 10 SCHIJFJES

  charcoal kool 40 mm ring kool om korrel wierook op te branden vertalingen vahem in het arabisch kro faya in het surinaams carbon in het spaans
 4. BACKFLOW WIEROOK CONES 15ST*

  BACKFLOW WIEROOK CONES 15ST*
  € 4,50
 5. PRECIOUS PATCHOULI INCENSE CONES

  PRECIOUS PATCHOULI INCENSE CONES
  € 1,00
 6. RED ROSE INCENSE CONES

  RED ROSE INCENSE CONES
  € 1,00
 7. SANDALWOOD BACKFLOW DHOOP CONES

  SANDALWOOD BACKFLOW DHOOP CONES
  € 4,95
 8. SUPER HIT BACKFLOW DHOOP CONES

  SUPER HIT BACKFLOW DHOOP CONES
  € 4,95

   

Items 1 to 10 of 24 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3