Cart0Item(s)

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Algemene Voorwaarden RELTRA

Wij respecteren de privacy van onze bezoekers en klanten. We dragen er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Onze verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Bezoekers van RELTRA website

We gebruiken zowel eigen technieken als technologie├źn van gerenommeerde derde partijen om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Het doel hiervan is onze website te verbeteren zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Ook meten we met deze technieken de effectiviteit van diverse marketingaspecten zoals bijvoorbeeld advertentiecampagnes. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van IP-adressen. De gegevens worden verwerkt op een statistische manier waarmee onze bezoekers niet persoonlijk identificeerbaar zijn.

Klanten van RELTRA

Zoals je begrijpt hebben we van onze klanten meer informatie nodig.

Als je een bestelling bij ons plaatst vragen wij je e-mail adres, geslacht, naam, adres en telefoonnummer. Indien van toepassing vragen wij je ook om je bedrijfsnaam en factuuradres. Deze gegevens nemen we op in ons klantenbestand en worden gebruikt voor de volgende zaken:

  • Je naam, geslacht, e-mail adres en eventueel telefoonnummer gebruiken wij om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling
  • Je naam, adres en eventueel telefoonnummer geven wij door aan de vervoerder zodat deze de producten bij je kan bezorgen
  • Je naam en e-mail adres gebruiken wij om te controleren of wij je betaling hebben ontvangen
  • Je naam, adres, e-mail adres telefoonnummer kunnen wij aan een incassobureau geven zodat zij je kunnen achtervolgen als je niet betaald

Daarnaast slaan wij bij je bestelling uiteraard op welke producten je bestelt, hoe je wenst te betalen en voor welke verzendmethode je hebt gekozen. Ook slaan wij eventuele opmerkingen die je tijdens het bestelproces hebt doorgegeven op en registreren wij vanaf welk

IP adres een bestelling is geplaatst om misbruik tegen te gaan. Tot slot archiveren wij communicatie die via e-mail, telefoon of per post tussen jou en ons heeft plaatsgevonden.

Nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief zetten wij je naam en e-mailadres in ons nieuwsbriefbestand zodat wij je kunnen informeren over nieuwe producten, acties en dergelijke. Als je dit niet langer op prijs stelt kun je je uitschrijven via een link onderaan de nieuwsbrief of door dit ons op een andere manier kenbaar te maken.

RELTRA verkoopt je gegevens niet

Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen of verhuren en deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Medewerkers van RELTRA en derden die door RELTRA worden ingeschakeld zijn verplicht je privacy te respecteren en vertrouwelijk met je persoonsgegevens om te gaan.

Recht op inzage, correctie, verwijdering en verzet

Indien je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Als je vindt dat onze website of ons handelen niet in overeenstemming is met ons privacybeleid verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen.