Cart0Item(s)

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een wereldVeel culturen


WIE WE ZIJN

Zoals de naam RELTRA al zegt dit is een afkorting van Religiën & Tradities daardoor zijn wij een webwinkel die producten verkoopt op het gebied hierop voor vele culturen en daarbij ook aanverwante artikelen waaronder gebruiksart,en decoratie feestart etc.

Wij vinden het belangrijk dat deze webwinkel een duidelijke focus op Religiën & Tradities heeft. Je treft bij ons daarom zowel de gangbare als minder gangbare spullen aan. Wij proberen bij verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland unieke stukken te selecteren en doen onze uiterste best om onze webshop regelmatig aan te vullen met nieuwe exemplaren. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten daarbij hebben we ook een vakbekwaam professioneel team klaar staan om all uw vragen te beantwoorden .En wij letten er op dat onze beelden een zo goed mogelijke afwerking hebben. Ook vinden wij het belangrijk een goede prijs/kwaliteit verhouding te hebben en een goede service te verlenen aan onze klanten. Voorbeelden hiervan zijn onze 14 dagen "Niet goed? Geld terug!"-garantie en de klanten reviews die we verzamelen.

We hopen dat je onze webwinkel met plezier bezoekt en zien je graag snel weer terug. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 - 18.00 uur en zaterdag van 9.00 -17.00 uur. Mailen kan altijd.

We zijn je graag van dienst en staan altijd open voor verbeterpunten. 

Groet,
Reltra Group